BIJ TURBO’S DRAAIT HET ALLEMAAL OM KENNIS

Een autobedrijf dat TurboPartnerPro is herstelt turbostoringen met de grootste zekerheid. Samen met Turbo’s Hoet hebben zij altijd de nieuwste turbokennis in huis. Zo wordt herhaalschade voorkomen en is het zeker dat de nieuwe turbo vele duizenden kilometers meegaat.

Technische ondersteuning

Binnen 30 minuten nadat de turbo is geregistreerd, krijgt de TurboPartnerPro telefonische technische ondersteuning. Samen met onze specialist wordt er bekeken wat er aan de hand is. Zo verzekert de TurboPartnerPro zich van een trefzekere diagnose en juiste montage.

GeenGezeurGarantie

Naast de 24 maanden garantie, bieden we extra zekerheid met de Geen Gezeur Garantie. Gaat de turbo ondanks onze technische ondersteuning binnen 12 maanden na montage toch kapot? Dan ontvangt een TurboPartnerPro een gratis vervangende turbo.

Vergoeding de- en montage uren

Een TurboPartnerPro krijgt bij een garantieclaim ook de de- en montage uren vergoed bij een geregistreerde turbo. Dit bedrag is afhankelijk van de TurboPartnerPro-certificering.

Toegang tot Turbo Kennisbank

Met een persoonlijke inlog in onze Turbo Kennisbank, heeft de TurboPartnerPro Goud en Zilver alle informatie over storingen en oplossingen bij de hand.

Training

De TurboPartnerPro formule betekent een flinke boost voor de turbokennis van deelnemende automonteurs. Na een interactieve training op locatie beschikt de getrainde turbospecialist over alle turbokennis om herhaalschade te voorkomen. Daarnaast dragen we onze kennis doorlopend over en zorgen we zo samen voor meer zekerheid.

TurboPartnerPro Brons, Zilver of Goud

Jouw investering in kennis en keuze voor Turbo’s Hoet wordt beloond. Het onderscheid Brons, Zilver en Goud wordt bepaald door het aantal getrainde technici en het aantal turbo’s dat je per jaar registreert. 

Vind je TurboPartner

Met TurboPartnerPro zet je jouw turboskills op de kaart. Klanten zien online dat jij een turboreparatie vakkundig uitvoert.

Grootste turbospecialist blijft lokaal dichtbij

Met meer dan 40 jaar ervaring, zijn wij een van de grootste turbospecialisten van Europa. Maar we blijven lokaal dichtbij. Gewoon met een telefoontje, als technici onder elkaar. Neem een kijkje in onze werkplaats: