Elke garagist een turbospecialist!

Met het unieke TurboPartner concept van Turbo’s Hoet wordt u als garagist een specialist in het vervangen van turbo’s.

Als TurboPartner profiteert u van de voordelen op het gebied van technische ondersteuning. Als TurboPartner kunt u namelijk rekenen op professionele ondersteuning vóór, tijdens en na de montage van een turbo van Turbo’s Hoet. Een ander belangrijk voordeel voor TurboPartners is de unieke Geen Gezeur Garantie. Hierdoor kunt u uw klanten optimale zekerheid en kwaliteit bieden.

Registreer hier uw TH turbo

Registreer uw turbo snel en makkelijk en maak aanspraak op de unieke Geen Gezeur Garantie.

TURBO REGISTREREN »

TurboPartner worden?

Wilt u TurboPartner worden? Verstandige keuze! Met het TurboPartner-concept van Turbo’s Hoet wordt u als garagist een echte turbospecialist. En zo wordt u TurboPartner:

  1. Volg onze TurboTraining online of bij uw lokale grossier.
  2. Slaag voor de online TurboTest.
  3. Registreer uw Turbo’s Hoet turbo vóór montage.

Vanaf dat moment kunt u ook gebruik maken van de Geen Gezeur Garantie: de eerste 12 maanden altijd gratis een vervangende turbo mocht er onverhoopt wat misgaan met de door ons geleverde turbo. Bovendien krijgt u bij elke aankoop automatisch de meest recente artikelnummer-specifieke informatie, essentieel voor een correcte montage van de turbo. Bij praktische vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze turbospecialisten. Dat voorkomt onnodige diagnose-uren.

Doe de TurboTest!

U kunt de TurboTest starten door de toegangscode in te voeren die u heeft gekregen van onze Turbo’s Hoet medewerker. Klik vervolgens op start de TurboTest. Let op: de toegangscode is slechts eenmaal geldig. U kunt de registratie en TurboTest dus niet onderbreken.

 

Bekijk eerst bovenstaande video.

Bent u uw toegangscode kwijt? Stuur ons dan een e-mail. Heeft u nog niet eerder een toegangscode ontvangen, dan ontvangt u deze na een bezoek van een van onze medewerkers of na het volgen van de TurboTraining.

NAAR DE TURBOTEST »
  • Uitgebreide voorraad
  • technische support
  • 24 maanden garantie
  • GEEN GEZEUR GARANTIE

Turbo nieuws voor de turbo specialist

Fotoverslag: Turbo van een Audi A3 met turbodrukproblemen

Deze turbo kwam bij ons, omdat het motormanagement aangaf dat er turbodrukproblemen waren. Tijdens het revisieproces onthullen de verschillende onderdelen als vanzelf de oorzaak van de schade. Kijkt u maar mee.

TURBO DOKTER: 1.2 TSI VAG

PATIËNT 1.2 TSI VAG, motorcode CBZA/B/C, foutcode P334B00 KLACHT Meestal behandelen we in deze rubriek 1 patiënt tegelijk. In dit geval betreft het een hele volksstam, om precies te zijn de VAG, dus alle Seats, Skoda’s, Audi’s en Volkswagens. Wat is het geval? Bij een turbo die gemonteerd wordt bij 1.2 TSI motoren, met motorcode...

FAQ: Moet ik de aanbouwdelen verwijderen als ik de turbo laat reviseren?

Moet ik de aanbouwdelen verwijderen als ik de turbo laat reviseren? Dit is een vraag die we heel vaak krijgen. Tijd dus om daar duidelijkheid over te geven.
Meer turbokennis? Abonneer u op onze nieuwsblog

Frankrijk

15Bis rue du Donckaert
59223 Roncq
France
+ 33 (0)3 20 76 99 50

turbo@turbos-hoet.fr

België

Bruggesteenweg 249
8830 Hooglede
Belgium
+32 (0)51 25 24 36

turbo@turbos-hoet.be

Nederland

De Wel 6b
3871 MV  Hoevelaken
The Netherlands
+31 (0)33 247 30 90

sales@turbos-hoet.nl

Polen

Przejazdowa 17
96321 Zabia Wola
Polen
+48 504 168 034

thbox@bslparts.pl