Elke garagist een turbospecialist!

Met het unieke TurboPartner concept van Turbo’s Hoet wordt u als garagist een specialist in het vervangen van turbo’s.

Als TurboPartner profiteert u van de voordelen op het gebied van technische ondersteuning. Als TurboPartner kunt u namelijk rekenen op professionele ondersteuning vóór, tijdens en na de montage van een turbo van Turbo’s Hoet. Een ander belangrijk voordeel voor TurboPartners is de unieke Geen Gezeur Garantie. Hierdoor kunt u uw klanten optimale zekerheid en kwaliteit bieden.

Registreer hier uw TH turbo

Registreer uw turbo snel en makkelijk en maak aanspraak op de unieke Geen Gezeur Garantie.

TURBO REGISTREREN »

TurboPartner worden?

Wilt u TurboPartner worden? Verstandige keuze! Met het TurboPartner-concept van Turbo’s Hoet wordt u als garagist een echte turbospecialist. En zo wordt u TurboPartner:

  1. Volg onze TurboTraining online of bij uw lokale grossier.
  2. Slaag voor de online TurboTest.
  3. Registreer uw Turbo’s Hoet turbo vóór montage.

Vanaf dat moment kunt u ook gebruik maken van de Geen Gezeur Garantie: de eerste 12 maanden altijd gratis een vervangende turbo mocht er onverhoopt wat misgaan met de door ons geleverde turbo. Bovendien krijgt u bij elke aankoop automatisch de meest recente artikelnummer-specifieke informatie, essentieel voor een correcte montage van de turbo. Bij praktische vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze turbospecialisten. Dat voorkomt onnodige diagnose-uren.

Doe de TurboTest!

Wees zorgvuldig bij het beantwoorden van de vragen. De TurboTest vraagt een moment van uw tijd. Maar daarna kunt u profiteren van de voordelen van TurboPartner zijn!

U kunt de TurboTest starten door de toegangscode in te voeren die u heeft gekregen van onze Turbo’s Hoet medewerker. Klik vervolgens op start de TurboTest. Let op: de toegangscode is slechts eenmaal geldig. U kunt de registratie en TurboTest dus niet onderbreken.

 

Bekijk eerst bovenstaande video.

Bent u uw toegangscode kwijt? Stuur ons dan een e-mail. Heeft u nog niet eerder een toegangscode ontvangen, dan ontvangt u deze na een bezoek van een van onze medewerkers of na het volgen van de TurboTraining.

NAAR DE TURBOTEST »
  • Uitgebreide voorraad
  • technische support
  • 24 maanden garantie
  • GEEN GEZEUR GARANTIE

Turbo nieuws voor de turbo specialist

Cummins (Holset) benoemt Turbo’s Hoet tot Gold Distributor

De gouden plaquette hangt al te blinken in het hoofdkantoor: we zijn Gold Distributor voor Cummins Turbo Technologies, producent van Holset turbo’s! Supertrots zijn we, dat snapt u. Tijd voor een gesprek met Edwin van Plaggenhoef, hoofd marketing voor onderdelen bij Cummins voor Europa en Rusland.

Hoe zie ik het verschil tussen een vacuüm- en een drukgestuurde actuator?

Dat is één van de eerste vragen die we stellen als u ons belt voor advies bij turbodrukproblemen. En vaak krijgen we dan direct de vraag terug ‘hoe zie ik het verschil?’ Tijd dus voor een FAQ over de verschillende actuators.

TURBO DOKTER: Skoda Superb

Het stinkt in het interieur naar uitlaatgassen. Op zich is dat al voldoende voor een grondige check. Maar deze Skoda heeft het wel heel zwaar te pakken… niet alleen stank, ook nog vermogensverlies en enorm veel roet rondom de turbo. Is de turbo de boosdoener, of ligt het toch iets gecompliceerder?
Meer turbokennis? Abonneer u op onze nieuwsblog

Turbo's Hoet Frankrijk

12 Rue des Noëls
92230 Gennevilliers
France
Tel +33 (0)1 47 33 38 38

turbo@turbos-hoet.fr

Turbo's Hoet België

Bruggesteenweg 249
8830 Hooglede
Belgium
Tel +32 (0)51 25 24 36

turbo@turbos-hoet.be

Turbo's Hoet Nederland

De Wel 6b
3871 MV  Hoevelaken
The Netherlands
Tel +31 (0)33 247 30 90

sales@turbos-hoet.nl

Turbo's Hoet Polen

Przejazdowa 17
96321 Zabia Wola
Polen
Tel. +48 504 168 034
Tel. +48 502 467 705
Tel. +48 46 857 91 02

thbox@bslparts.pl